Magyarország

Élettudományok

Nukleinsav tisztítás

Amplifikáció

Oligonukleotid szintézis

RNAi

Proteomika

Sejtkultúra

Biokémiai vegyszerek

Mikrobiológiai táptalajok, komponensek

SAFC Biosciences

Katalógusaink/Folyóirataink
 



Nukleinsav tisztítás
Cégünk a nukleinsavtisztításhoz szükséges kitek széles választékát kínálja az mRNS tisztító kitektől a totál RNS, DNS, PCR termék és plazmidtisztító kitekig.

Amplifikáció
Kínálatunkban a hagyományos Taq polimerázok mellett High-Fidelity polimerázok, hot-start Taq polimerázok is megtalálhatóak. Innovatív termékünk a Restorase-DNA polymerase, ez egy olyan enzimmix, amely képes a károsodott templát DNS-t megjavítani, és az ezt követő PCR reakciókban amplifikálni. QPCR – real-time módszerekhez a SYBR-Green alapú illetve kettősen jelölt próbákhoz optimalizált mixeinket ajánljuk. Ha kis mennyiségű DNS-ét szeretné genomi szinten megsokszorozni, akkor a teljes genom amplifikáló kitünket ajánljuk figyelmébe. Ezzel a technológiával a teljes genomot lehet nagy pontossággal megsokszorozni, és a későbbiekben templátként használni például PCR reakciókhoz.

Oligonukleotid szintézis
A SIGMA-ALDRICH cégcsoporton belül két leányvállalat foglalkozik oligonukleotid szintézissel. Termékeink gyakorlatilag a PCR és real-time PCR felhasználók összes primer és próbaigényét ki tudják elégíteni. Ajánlatunkban egyebek mellett normál és modifikált oligók, a kettősen jelölt próbák, Light-Cycler próbák, molecular beaconok, skorpió próbák találhatóak. A normál oligókat már 88 forint/ bázis áron tudjuk Önnek szállítani 5-6 munkanapon belül!
Rendeléskor kérjük, hívjon bennünket: 06-1-235-9053!

RNAi
Géncsendesítésre a kémiailag szintetizált siRNS-t ajánljuk, illetve ha hosszabb távú géncsendesítés a célja, ha stabil sejtvonalat akar kialakítani, illetve ha nehezen transzfektálható sejtekben akar géncsendesítést végezni, akkor az új, innovatív shRNS termékcsoportunkat ajánljuk figyelmébe.
Az shRNS konstrukcióink génspecifikusak és előre el vannak készítve, tehát Önnek már csak hozzá kell adnia a kezelni kívánt sejtekhez. Kereső adatbázisunkban megtalálhatja az Ön által tanulmányozott génre specifikus konstrukciónk részletes adatait. Ha további kérdése van a technológiával kapcsolatban, akkor hívja a következő telefonszámot:
06-1-235-9053.

Proteomika
A fehérjetermelés kimutatásához széles körben kínálunk reagenseket, például kivonó kiteket- puffereket, másodlagos ellenanyagokat, gélelektroforézishez és western-blothoz használható anyagainkat. Ellenanyag adatbázisunkban könnyedén megtalálhatja az Önnek leginkább megfelelő elsődleges ellenanyagot. Ha nagyszámú fehérje expresszióját illetve interakcióit akarja megmérni, akkor figyelmébe ajánljuk a legújabb fejlesztésű illetve ellenanyag arrayeinket.

Sejtkultúra
Sejtkultúra témakörben az alaptápfolyadékoktól kezdve a szérummentes, proteinmentes és egyéb speciális tápfolyadékokat is megtalálja. E mellett természetesen szérumokból, antibiotikumokból-antimikotikumokból is széles a választékunk. A SIGMA a sejttenyésztéshez szükséges flaskákat, centrifugacsöveket, pipettákat is rövid határidővel szállítja.
Cégünk az ECACC (European Collection of Cell Cultures) kizárólagos magyarországi forgalmazója. Az ECACC kínálatában több mint 1000 sejtvonal szerepel 45 különböző fajból, ebből az emberi sejtvonalak száma 400. A sejtvonalakon kívül többféle primer sejtet is kínálunk. Ha nagyobb mennyiséget akar rendelni tápfolyadékból és/ vagy szérumból vagy műanyagáruból akkor a speciális ár kialakítása érdekében bizalommal forduljon hozzánk, hívjon minket!
Telefon: 06-1-235-9053.